Защо почистването на лицето е толкова важно?

Ежедневните дейности водят до замърсяване на лицето, дори и вие да не го усещате. Множество са външните фактори които водят до замърсяване на лицето – заобикалящия ни въздух, непрекъснатото докосване на лицето с ръце, използването на грим, изпотяване. 

Евромеланома 2020

След 14 изключително успешни национални кампании за превенция и ранно откриване на рака на кожата, Българско дерматологично дружество в партньорство с Европейската асоциация по дерматоонкология и с подкрепата на EAU THERMALE AVENE, организира кампанията Евромеланома 2020.

Грижа за кожата в млада възраст

Много често пациентите не обръщат внимание на първите признаци на стареенето и смятат, че всякакъв вид анти-ейдж терапии са важни в по-късен етап от живота. Всъщност има дребни неща, които могат да бъдат направени, за да превентират преждевременното остаряване и да смекчат този процес.

Morpheus8

Различното при Morpheus8, в сравнение с останалите фракционирани радиочестоти апарати на пазара, е изключително тънките конусовидни игли (подобно на иглите за акупунктура) и мрежата от електроди, с които работи уредът. Иглите проникват от 2 мм до 5 мм в подкомието, като ридочестната енергия работи в дълбочинаПо този начин повърхността на кожата остава напълно здрава.