Любимите ни процедури за есента

Лятото е един от любимите ни сезони – време за почивка, дълги дни и хубаво време. Въпреки това то оставя сериозни отпечатъци върху нашата кожа. Есента е перфектното време да се погрижим за всички проблеми настъпващи през лятото. 

Защо почистването на лицето е толкова важно?

Ежедневните дейности водят до замърсяване на лицето, дори и вие да не го усещате. Множество са външните фактори които водят до замърсяване на лицето – заобикалящия ни въздух, непрекъснатото докосване на лицето с ръце, използването на грим, изпотяване. 

Евромеланома 2020

След 14 изключително успешни национални кампании за превенция и ранно откриване на рака на кожата, Българско дерматологично дружество в партньорство с Европейската асоциация по дерматоонкология и с подкрепата на EAU THERMALE AVENE, организира кампанията Евромеланома 2020.

Грижа за кожата в млада възраст

Много често пациентите не обръщат внимание на първите признаци на стареенето и смятат, че всякакъв вид анти-ейдж терапии са важни в по-късен етап от живота. Всъщност има дребни неща, които могат да бъдат направени, за да превентират преждевременното остаряване и да смекчат този процес.