Body FX - моделиране на тяло

Body FX д-р Алексиеви
Какво е BodyFX?

Bodyfx е дълготрайно и неинвазивно решение за моделиране на тялото. BodyFX е идеалното решение за премахване на целулит, паласки, корем и нежелани мазнини по тялото.

Как работи BodyFX?

BodyFX използва комбинация от различни клинично доказани методи, радиочестотна енергия, дълбоко нагряване на тъканите и вакуум. Радиопроцентната енергия разпределя топлината към кожата и основната на мазнините, като ги стопява, в съчетание с вакуум се получават едни изключителни резултати на гладка и стегната кожа.

Body FX д-р Алексиеви
БОЛИ ЛИ?

Повечето хора определят  Body FX за удобен. По време на процедурата можете да очаквате затопляне на вашата кожата и нежното усещане за дърпане, докато радиочестота и вакуумна работят в желаните зони.

Колко сесии се препоръчват?

Процедурите с Вody FX са персонализирани и пригодени за справяне с вашите специфични нужди. Препоръчват се седмични сесии и да са изпълнява се за период от осем седмици постепенно. Подобренията в третираната зона могат да се забележат след първите няколко сесии. Повърхността на кожата се чувства по -гладка и по -мека незабавно.