Clear lift 4D представлява най-новата алтернатива на ресърфейсинга и естетичната хирургия. Това е процедура спечелила награда за иновативна процедура номер едно в естетиката. Clear lift  набира популярност като “lunchtime” процедура, която може да отнеме години от лицето Ви, за по-малко от 30 минути.

По време на процедурата се излъчват къси, но изключително мощни пулсове от светлина и акустични вълни, които проникват в различните кожни стволове и стимулират синтеза на колаген и еластин, регенерират и рестартират фибробластите и останалите клетки, отсраняват нежеланите пигментации, като буквално разкъсват пигметните натрупвания, а лицето изглежда като след поставяне на фон дьо тен. Clear lift 4D е неаблативна процедура за лазерно подмладяване, която не уврежда кожата. Като се избягва нараняването на най-външния слой на кожата, процедурата протича без болка, резултатите са по-бързи иняма нужда от възстановяване.

Clear Lift е особено подходяща за области, които до този момент са трудни за третиране- горен и долен клепач, шия и деколте. Clear Lift е ключът към млада и стегната кожа без болка. А сега с най-новия накрайник 4D+ за двойно по-интензивна светлина, проникваща в по-дълбоките слоеве на кожата.

Clear lift 4D е подходяща процедура за цялостно подмладяване на кожата, която :

– ремоделира кожата

– заличава фини бръчки

– заличава пигментациите

– лифтинг

– изравнява тена

Clear lift 4D може да бъде приложен на зони:

– лице

– шия

– деколте

– ръце 

На първо място тенът категорично ще се изравни, тъй като механичният ефект въздейства под формата на вибрации върху лезиите. Лазерната енергия на Clear Lift буквално разпръсква пигментните клетки, които се оттеглят чрез лимфния поток, а лицето ще изглежда като след полагане на фон дьо тен.

На следващ етап линиите, оставени от емоциите на лицето, под формата на бръчки ще се омекотят. Отпуснатата кожа ще се лифтира и уплътни. Зоната ще засияе по-млада, свежа и обновена.

На допир ще се усеща повече еластичност и здравина, присъщи на по-ранната възраст. Лицето и шията ще бъдат цялостно ремоделирани и подмладени.

ClearLift се комбинира отлично с необходимите Ви естетични процедури / Ботокс, Филъри, Мезотерапия и др./ в определен порядък и терапевтичен план. След процедурата може да се спортува и да се извършват нормалните житейски дейности, може да се нанася грим. Процедурата може да извършва непосредствено преди важно за Вас събитие, пътуване, празник.