Лазерна епилация

Лазерна епилация с Alma Laser. Д-р Алексиеви, гр.Карлово.

SHR трайна лазерна епилация е най-ефективна и утвърдена в света технология за обезкосмяване. Системата комбинира лазерна технология и предимствата на пулсовата светлина за постигане на практически безболезнено премахване на нежеланито окосмяване. SHR представлява революция в трайното обезкосмяване.

Принцип на лазерната епилация.

Лъчите излъчени от накрайника проникват през повърхността на кожата и когато достигнат до фоликула на косъма се абсорбират от пигмента в него. А акумулираната топлина уврежда фоликула и го унищожава. Нo това, което прави SHR епилацията революционна е подхода – основава се на доставянето на големи количества енергия, но с нисък интензитет. По този начин ефективността от процедурата нараства, а болката намалява. В повечето случаи клиентите го сравняват с топъл масаж и заспиват по време на процедурата.



Лазерна епилация SHR  е подходяща за всички типове кожа, дори и за кожа със загар. За разлика от традиционните лазерни технологии, това е епилация, която може да се прави през цялата година. Подходяща е за всеки тип косъм – от руси, мъховидни до тъмни, черни. Накрайникът е снабден и с директна охлаждаща система, която работи през цялото време на процедурата, което прави епилацията безболезнена.

Безброй проучвания и изследвания показват, че по-бавният, но по-дълъг процес на нагряване е значително по-ефективен за трайно обезкосмяване. Отколкото високите и кратки нива на енергия. За да бъдат унищожени фоликулите те трябва да съдържат пигмент в изобилие, което се случва единствено в активната фаза на растеж. И така като не всички косми са в активна фаза по време на процедурата, е необходимо да бъде извършена серия от процедури.

Обикновено са необходими шест до осем процедури, за да се намали перманентно броя на растящите косми с повече от 80%, шест месеца след терапията. Дерматологичен кабинет „ Д-Р АЛЕКСИЕВИ“ Наша мисия е да предоставим на пациентите си висок стандарт за грижа и избор на най-подходящите инжекционни и апаратни медицински процедури.