Лятото е един от любимите ни сезони – време за почивка, дълги дни и хубаво време. Въпреки това то оставя сериозни отпечатъци върху нашата кожа. Есента е перфектното време да се погрижим за всички проблеми настъпващи през лятото.



  1. Пигментации

Силното слънце води до появата на нови пигментни петна по кожата на лицето и тялото. Въпреки употребата на слънцезащита някои кожи са предразположени към появата на пигментации и това не е достатъчно. Слънцето също може да засили наличните вече проблеми с пигментации – мелазма, лунички.

  1. Суха кожа

След дълга почивка на морето със сигурност сте забелязали че лицето ви изглежда по-сухо и набръчкано. Метеорологичните условия през лятото са предразположеност към дехидратация на кожата, а дехидратираната кожа изглежда повяхнала и изтощена.

  1. Акне

Топлото и влажно време през лятото предразполага към замърсяване на кожата, запушване на пори и появата на акнеични лезии. Изключително важно е доброто почистване на лицето по време на летните месеци и непосредствено след това.

Премахване на пигментни петна
Кои са нашите предложения за най-добри процедури за есента?



  1. Clear Lift

Clear Lift е процедура която може да се прави целогодишно. Въпреки това есента е перфектният период да започнете процедурата. Освен че ще получите перфектен лифтинг и естествено подмладяване на лицето, тя е перфектна за изравняване на тена и избелване на натрупаните пигментни петна. Clear Lift няма възстановителен период и е напълно безболезнена.

  1. Мезотерапия

Най-добрия метод да се преборим със изсушената от лятото кожа е мезотерапията. Чрез инжектирането на коктейл от хиалуронова киселина, различни витамини и аминокиселини които се съдържат в мезотерапията ние доставяме по възможно най-добрия начин нужните нутриенти на нашата кожа.

  1. Derma Clear

Derma clear е уникална 3 в 1 хидрадермабразио платформа, която е перфектна и иновативна процедура за нежно почистване на лицето. Тя започва с нежна ексфолиация с разтвор, съдържащ гликолова, млечна киселина и урея. През втората стъпка почистваме лицето с продукт на основата на салицилова киселина, а през третата стъпка хидратираме лицето с комплекс от ниациамид, аденозин и антиоксиданти. Резултатът е блестяща и чиста кожа без никакви странични ефекти.

  1. Пилинг

Есента е сезонът в който може да започнем да използваме и по-силни пилинги. Пилингите са перфектен избор изравняване на тена и избелване на повърхностни пигментни петна.

  1. DyeVL

Накрайникът Dye VL е перфектен за третиране на единични пигментни петна – „старчески петна“, фотоувредена кожа, както и за третиране на цялото лице при розацея. Процедурата е безболезнена и с минимален възстановителен период.

Запишете своя час за безплатна консултация, за да разберете коя е най-добрата процедура за вашето лице.

Лазерна епилация