РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ ЗА ЛИЦЕ -FORMAРАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ ЗА ЛИЦЕ

Увисването на долната третина на лицето е проблем на много дами и господа в зряла възраст. Ние  имаме решение – радиочестотен лифтинг. Той е безболезнен, не отнема много време и няма възстановителен период. Заложихме на апаратни процедури за радиочестотен лифтинг на лицето, защото те стимулират естествени процеси по регенериране и подмладяване на кожата.

FORMA е именно такава апаратна процедура. Тя помага за лифтиране на лицето, както и за изглаждане на бръчки и фини линии.

FORMA използва радиочестотна енергия (RF) с вградени предпазни датчици, за да се осигури оптимално и безопасно свиване в дълбоките слоеве на кожата. С тази технология постигате по-млада, стегната и гладка кожа на лицето. 

Радиочестотата  стимулира образуването на нов колаген и подобрява еластичността на кожата за дълго време. Forma е подходяща за всички типове кожа. Тя е любима процедура на хората, които търсят  естествен подход за подмладяване на кожата без разрези или убождания.

FORMA работи с двуполюсна радиочестота, която прониква в кожата в дълбочина. По този начин дълбоките слоеве на тъканта се затоплят, като тази топлина стимулира естествения синтез на нов колаген. Процедурата е напълно безопасна и безболезнена, а това, че се образува нов колаген прави ефектът от нея дълготраен. Радиочестотният лифтинг е предпочитана процедура от много дами и господа по света като естествен метод за връщане на младежкия вид.

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ ЗА ЛИЦЕ
КОИ ЗОНИ  МОГАТ ДА СЕ ТРЕТИРАТ?

Forma  може  да се използва както на лицето, така и за малки части от тялото. Най-търсените зони по лицето са челото, бръчките около очите, горни и долни клепачи, назолабиални гънки, бузи и шия. При тялото, можете да третирате горната част на ръцете, колена и други малки области, които се нуждаят от подобрения.Използва се безопасно за всички типове кожа.

КАКВО Е УСЕЩАНЕТО ПО ВРЕМЕ НА ПРОЦЕДУРАТА?

Forma е безболезнена процедура с минимално време за възстановяване. По време на процедурата повечето клиенти усещат затопляне на третираното място. След процедурата има леко зачервяване в третираната зона, което отшумява в рамките на няколко минути до час.

КОЛКО СЕСИИ СА НЕОБХОДИМИ, ЗА ДА СЕ ВИДИ ДОБЪР РЕЗУЛТАТ?

Препоръчваме 6-8 процедури на една и съща зона, за да се постигне наистина видим и добър резултат. Разбира се, броят на процедурите е строго индивидуален и зависи от състоянието на кожата и способността на организма да се саморегенерира. След серия от процедури клиентите забелязват изглаждане на бръчките по кожата им, повдигане и приятно оформяне на контура на лицето. 

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ ЗА ЛИЦE – MORPHEUS8