Клинична Дерматология

Включва подробна история на сегашното заболяване, както и на минали, съпровождащи и фамилни заболявания, снемане на пълен дерматологичен статус на промените по кожата..

Проблемите със скалпа са много често срещани и смущават пациентите. Диагностиката на скалпа е от изключителна важност за индивидуланото правилното лечение и успешното излекуване.

Акнето е много често срещано състояние, харакеризиращо се със запушени мастни жлези, пъпки, а понякога и по-дълботи кисти и възли. 

Гъбичките по ноктите са много труден противник и няма да си отидат по собствена воля. Специалистите отдавна търсят безкомпромисен начин за борба с онихомикозата..

В по-голямата си част кожните образувания са доброкачествени могат да бъдат премахнати безпроблемно, след оглед и консултация. Често тези образувания, като бенки, брадавици, кондиломи и други..

Не само тъмните, но и многоцветните татуировки могат да бъдат премахнати вече безопасно и ефективно.

Розацеята е хронично възпаление на кожата на лицето, което може да се дължи на генетични или хормонални причини. Представлява видими капиляри по носа, бузите, а понягога и по цялото лице, врата и раменете. 

Кафявите петна, старческите петна, слънчевите петна, слънчевите изгаряния и лунички, са свързани с преждевременно стареене на кожата и излагане на прекомерна UV радиация на слънцето.