Morpheus8 – безоперативен лифтинг и ремоделиране

Alma Laser – лазерно обезкосмяване

Body fx – ремодилиране на тяло

Clear Lift by Alma – безоперативен лифтинг

Diolase xl – лазерна епилация

Радиочестотен лифтинг на лице и шия.

MORPHEUS8

Радиочестотен лифтинг с Morpheus8

Радиочестотен лифтинг с апарата Morpheus8 е иновативна процедура за подмладяване на кожата на лицето. Тя е апаратна процедура, която работи с мини игли. Те проникват в кожата в дълбочина и посредством енергийни импулси причиняват микро увреждания на подкожния слой на кожата. Това води до незабавно активиране на процес по регенериране на кожата. Резултатът е напълно нова, по-млада, здрава, стегната и красива кожа.

Увисването на долната третина на лицето е проблем на много дами и господа в зряла възраст. Ние  имаме решение – радиочестотен лифтинг. Той е безболезнен, не отнема много време и няма възстановителен период. Заложихме на апаратни процедури за радиочестотен лифтинг на лицето, защото те стимулират естествени процеси по регенериране и подмладяване на кожата.

Clear lift 4D представлява най-новата алтернатива на ресърфейсинга и естетичната хирургия. Това е процедура спечелила награда за иновативна процедура номер едно в естетиката.

Derma clear

Е уникална 3 в 1 хидрадермабразио платформа, която е перфектнията иновативна процедура за нежно почистване на лицето. Ексфолира, почиства и хидратира кожата чрез въртящ се на 360⁰ накрайник и мощно всмукване. Процедурата е абсолютно безболезнена, няма възстановителен период, подходяща е всеки тип кожа и е изключително подходяща в борбата със замърсеното лице.