ЕСТЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ

Радиочестотен лифтинг с Morpheus8

Радиочестотен лифтинг с апарата Morpheus8 е иновативна процедура за подмладяване на кожата на лицето. Тя е апаратна процедура, която работи с мини игли. Те проникват в кожата в дълбочина и посредством енергийни импулси причиняват микро увреждания на подкожния слой на кожата. Това води до незабавно активиране на процес по регенериране на кожата. Резултатът е напълно нова, по-млада, здрава, стегната и красива кожа.

.

Увисването на долната третина на лицето е проблем на много дами и господа в зряла възраст. Ние  имаме решение – радиочестотен лифтинг. Той е безболезнен, не отнема много време и няма възстановителен период. Заложихме на апаратни процедури за радиочестотен лифтинг на лицето, защото те стимулират естествени процеси по регенериране и подмладяване на кожата.

Clear lift 4D представлява най-новата алтернатива на ресърфейсинга и естетичната хирургия. Това е процедура спечелила награда за иновативна процедура номер едно в естетиката.

Нервнопаралитичното вещество “ботокс”, съдържащо ботулинов невротоксин, напоследък е сред най-популярните средства за третиране на бръчки в козметичната индустрия. От 1992 г. се използва с голям успех за третиране на мимическите бръчки на лицето.

Пълнителите, по-известни като филъри или временни попълващи средства, са материали за инжектиране, които се използват за различни естетични корекции, като попълване на бръчки, уголемяване на устни, моделиране на белези, контуриране на лицето, оформяне на брадичка, леки корекции на носа и др.

Ellansé е уникален по рода си биостимулиращ дермален филър, чийто начин на действие е различен от този при хиалуроновите филъри, тъй като освен да запълва бръчките и гънките в кожата, стимулира мощно синтезата на собствен колаген, за да гарантира дълготраен и естествен резултат. 

Хиалуроновата киселина е естествена съставка на кожата, която е изключително важна за изграждането на междуклетъчното пространство. С възрастта количеството ѝ намалява, вследствие на излагане на слънце, тютюнопушене, генетични и други фактори на външната среда..

Често, когато чуем за пилинг, и по-специално за химичен пилинг, свързваме тази процедура с болка, силен дискомфорт, страх от изгаряне и дори “социална изолация”. Всъщност, този тип терапии водят до отлични клинични и естетични резултати, като освобождават кожата от несъвършенства и я стимулират да се възстанови по естестен начин.

Лифтинг конци Aptos (Аптос) са изградени от плътен материал, съдържащ 75% поли L-млечна киселина и 25% поликапролактон. След въвеждането им в тъканите започва постепенно отделяне на L-млечна киселина, стимулиращи неоколагеногенезата и образуването на здрава съединителнотъканна мрежа. Koнците се разорбират между 1-2 години напълно, до вода и въглероден диоксид, които се елиминират от кожата, чрез естествения метаболизъм.

Създадени за широк кръг корекции на възрастовите изменения в областта на лицето, шията и тялото, лифтинг конците Aptos са с различна структура, дебелина, въвеждащи игли или канюли.