Clear lift 4D представлява най-новата алтернатива на ресърфейсинга и естетичната хирургия. Това е процедура спечелила награда за иновативна процедура номер едно в естетиката.

Хиалуроновата киселина е естествена съставка на кожата, която е изключително важна за изграждането на междуклетъчното пространство. С възрастта количеството ѝ намалява, вследствие на излагане на слънце, тютюнопушене, генетични и други фактори на външната среда..

Нервнопаралитичното вещество “ботокс”, съдържащо ботулинов невротоксин, напоследък е сред най-популярните средства за третиране на бръчки в козметичната индустрия. От 1992 г. се използва с голям успех за третиране на мимическите бръчки на лицето.

Пълнителите, по-известни като филъри или временни попълващи средства, са материали за инжектиране, които се използват за различни естетични корекции, като попълване на бръчки, уголемяване на устни, моделиране на белези, контуриране на лицето, оформяне на брадичка, леки корекции на носа и др.

Често, когато чуем за пилинг, и по-специално за химичен пилинг, свързваме тази процедура с болка, силен дискомфорт, страх от изгаряне и дори “социална изолация”. Всъщност, този тип терапии водят до отлични клинични и естетични резултати, като освобождават кожата от несъвършенства и я стимулират да се възстанови по естестен начин.

Ellansé е уникален по рода си биостимулиращ дермален филър, чийто начин на действие е различен от този при хиалуроновите филъри, тъй като освен да запълва бръчките и гънките в кожата, стимулира мощно синтезата на собствен колаген, за да гарантира дълготраен и естествен резултат.